Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.228.11.9 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Angela van den Heuvel uit Gemonde heeft geschreven op 2018-08-30 om 16:44:
Onze Duitse herder Mozart is nu al een aantal keren bij Dierenverblijf Het Poortje geweest. Super, verzorging Mozart springt meteen uit de auto en heeft geen aandacht meer voor ons. Annelies en Rens bedankt voor de goede zorgen.
Jos van Grinsven heeft geschreven op 2018-05-10 om 10:56:
Een goed adres voor je hond. Er wordt prima voor gezorgd!
Janneke Verhagen heeft geschreven op 2018-05-09 om 06:18:
Ruby is vorige week voor de tweede keer bij dierenverblijf Het Poortje geweest en het is ons en volgens mij ook Ruby, prima bevallen. Ze hebben volop de ruimte om buiten te spelen en vooral ook bij slecht weer een gezellige en huiselijke omgeving. Ruby was superblij en relaxed toen we haar weer kwamen ophalen. Dank je wel voor de goede verzorging!
Jessica heeft geschreven op 2017-12-31 om 13:18:
Een heel goed en leuk pension sjefke heeft het er altijd naar zijn zin en is er daarom vanavond ook weer.. ze hebben echt aandacht voor de dieren top!!!
Familie Voorvelt heeft geschreven op 2017-03-27 om 07:35:
Vorig jaar zijn onze twee Boxers, Xenia en Lucky voor het eerst geweest bij HET POORTJE en dat is niet alleen een goede zet geweest voor ons maar zeker voor de honden. Voorheen als de honden weer thuis kwamen deden ze de eerste paar dagen hun behoefte in huis. Wij hebben uitleg gekregen van Rens dat bij veel honden pensions alle honden op een bepaalde tijd op hok gaan en dat is tegenstrijdig met de thuis situatie. Ze zitten dan te lang op hok en worden uit de dagelijkse ritme gehaald. De honden hebben de hele dag en avond de vrijheid (er zijn uiteraard wel regels) hierdoor hebben Xenia en Lucky gewoon hun dagelijkse ritme. Wij een fijne vakantie dan die twee clowns van ons ook.
Hanneke Blox heeft geschreven op 2016-08-31 om 07:15:
Vandaag Carly na 10 dagen weer opgehaald Zij heeft de tijd van haar leven gehad In dit pension is er aandacht voor de honden en hebben zij alle ruimte om buiten te spelen Onze hond is een echte mensenhond, maar heeft hier leren socialiseren met andere honden Super bedankt Rens en Annelies
Jessica heeft geschreven op 2016-01-01 om 08:39:
Het beste pension wat ik ken gezellige boel daar..hele leuke mensen die zichtbaar veel aandacht besteden aan alle honden..sjefke heeft het super naar zijn zin altijd!! Bedankt voor de goede zorgen elke keer weer!
hans en jolanda heeft geschreven op 2015-12-29 om 09:50:
Rens en Annelies, een hele fijne jaarwisseling en ik wil graag weer komen logeren in Januari, mijn baasje belt je snel.Dikke knuffel . Sjors
Huub Goossens heeft geschreven op 2015-09-30 om 08:57:
Whisky, onze Jack-Russell, is nu al zo'n 4 keer in jullie hondenverblijf geweest. Wat me opvalt is dat ze altijd meteen uit de auto springt als ik bij jullie aankom. Bij andere "pensions" moest ik ze vaak naar binnen dragen of flink aan de riem trekken. Ook als ik haar weer op kom halen moet ik een paar keer roepen voordat ze bij me in de wagen springt. Honden kunnen niet praten maar geven wel duidelijke signalen af. Bovenstaande signalen geven mij aan dat ze het bijzonder naar haar zin heeft bij jullie. Daarom breng ik haar ook graag naar jullie toe als wij een lang weekend of vakantie hebben. Ik vind dat; als wij een fijne tijd hebben dat je trouwe viervoeter het dan óók naar haar zin moet hebben. Ik kan jullie dierenverblijf "Het Poortje" van harte aanbevelen!! Huub Goossens
Rian Donders heeft geschreven op 2015-09-11 om 20:21:
Hoi Rens en Annelies, heel erg bedankt voor de goede zorgen. Wij hebben Mazzel vandaag opgehaald na twee weken vakantie. Ze heeft heerlijk bij jullie kunnen rennen, spelen en gewoon lekker kunnen relaxen. Dus niet alleen vakantie voor de baasjes maar ook de hond heeft genoten, super!! We zijn erg blij met jullie opvang waar Mazzel haar energie kwijt kan en liefdevol wordt verzorgd!! Mazzel komt de volgende vakantie graag weer terug. Groetjes van Yvonne en Rian en een pootje van Mazzel
hans en jolanda heeft geschreven op 2015-08-20 om 12:41:
Rens en Annelies, Dank je wel voor het logeren,ik heb een super tijd gehad bij jullie en ik kom graag de volgende keer weer terug om lekker rond te rennen en te spelen, 🐶Sjors ,en namens mijn baasjes Bedankt voor de goede zorgen.
Annemarie Timmers heeft geschreven op 2015-08-19 om 11:23:
Wij hebben Ringo net opgehaald, wat een verschil met andere jaren als hij in het pension is geweest! Hij heeft het er erg goed gehad, veel vrijheid en aandacht! en blaakt van gezondheid, dit is wel eens anders geweest als hij uit een pension kwam. Wij willen jullie bedanken voor alle goede zorgen en liefde die jullie onze Ringo hebben gegeven, tot volgend jaar! Groetjes Familie Timmers
Pascale van Daal heeft geschreven op 2015-08-07 om 12:19:
Rens en Annelies, dank voor jullie goede zorgen. Onze hondjes hebben het super gehad. Onze oudste kon lekker rustig aan doen, doordat ze niet tussen de jonge, speelse honden hoefden te zijn, als ze dat niet wilde. Voor haar was er plek in een rustiger gedeelte, buiten in de wei of op het erf. Onze twee jongere honden konden naar hartenlust spelen op het grote, afgerasterde weiland, waar ze een groot deel van de dag los mogen rondlopen. Ze krijgen veel aandacht van jullie en je merkt aan alles dat jullie erg begaan zijn met de honden.
Hugo heeft geschreven op 2015-08-06 om 15:02:
Loetje heeft het erg naar zijn zin gehad. De honden hebben heel veel ruimte, lopen lekker buiten rond (Loetje heeft een wisselneus die roze was toen we hem brachten enpikzwart was toen hij terugkwam van het lekker buiten zijn)! hij komt de voglende vakantie zeker weer!
Anny en Rien van Gestel. heeft geschreven op 2015-07-27 om 16:25:
Een goed en fijn verblijf voor de honden. Vasco had het erg naar z'n zin, ze houden echt van dieren, voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede zorgen.
Remy heeft geschreven op 2015-07-13 om 09:00:
Wat een mooi pension, waar ze het beste met je honden voor hebben! Bedankt!
Petra Spitters heeft geschreven op 2015-06-04 om 12:24:
Mikki heeft kennelijk erg lekker gegeten bij Het Poortje, want weer thuis laat ze haar brokken gewoon in de bak liggen. Wat voor superfood serveren jullie?
Carla Schellekens heeft geschreven op 2014-11-04 om 20:00:
Onze Abby, is eerst kennis wezen maken en vond het meteen leuk, vervolgens een weekje geweest, na een paar dagen kwam ook zijn vriend Djoness, maar toen deze weg ging, was Abby erg treurig. Dit hebben ze opgelost door haar weer samen een hok te laten delen met Bink. Vond ons Abby helemaal tof. Ook nog een keer een dagje geweest met Djoness. Thuis gekomen was ze nog te moe om te eten. Maar ze had het weer super fijn gehad. Voor ons een zorg minder en voor ons Abby een feest. Super goed geregeld. Dank jullie voor alle goede zorgen en tot snel.
Jan van Grinsven heeft geschreven op 2014-10-28 om 18:29:
Prima bevallen, dat hondenpension van jullie!
Marijke Mahieu heeft geschreven op 2014-09-23 om 10:03:
Hier hebben ze ❤️ voor honden! Zonder flauwekul